dilluns, 13 d’abril del 2020

Estat d'alarma (9): impostos primer trimestre 2020

Tot i l'estat d'alarma, els impostos de les empreses i professionals cal liquidar-los a l'Agència Tributària.  Malgrat tot, el pagament es pot ajornar en les següents condicions com t'expliquem en aquest vídeo i t'explicàvem aquí. 






Per Real Decreto-ley 14/2020, de 14 de abril, por el que se extiende el plazo para la presentación e ingreso de determinadas declaraciones y autoliquidaciones tributarias. es va extendre el termini de presentació d'autoliquidacions de 20 d'abril a 20 de maig de 2020 per a autònoms i empreses amb un volum d'operacions inferiors a 600.000 € el 2019. No sembla que hi hagi cap inconvenient en sol·licitar l'ajornament al que ens referim si demorem la presentació de les declaracions al nou termini.

Recorda que pots contactar-nos per a què t'ajudem en qualsevol dubte que tinguis pels nostres canals habituals, i si et vols reunir amb nosaltres podem fer  una videoconferència. Encara que l'"Autoridad Competente" considera que tenim una activitat essencial, per responsabilitat i per a evitar la propagació de la Covid-19, estem treballant des dels nostres domicilis.
Anna Riera / Jaume Pich

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada